Meer info

Vintage4kids is een kinderkledingbeurs voor tweedehands merkkinderkleding van maat 92 t/m 176.

Wij gaan de kleding proberen te verkopen die u bij ons inlevert. De winst van de verkochte kleding gaat naar een goed doel.

Vintage4kids werkt als volgt:

Als u interesse heeft in het verkopen van uw merk kinderkleding vult u dit formulier in of stuurt u ons een e-mail met uw gegevens en krijgt u van ons een e-mail terug met een verkoopnummer, de spelregels en een bijlage waar 10 prijskaartjes op staan.

U bevestigt aan elk kledingstuk wat u wilt verkopen een prijskaartje waarop u uw verkoopnummer, maat van het kledingstuk en de prijs, die u voor dit kledingstuk wil vragen, opzet.

De kleding die u inlevert moet schoon, niet beschadigd en seizoensgebonden zijn.

Wij verkopen alleen merkkleding zoals: Jottum, PomPom, Noppies, Gaastra, McGregor, Mexx, Esprit, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Vingino, Pointer, Retour, Bakkaboe, Barbara Farber, Salty Dog (le Chic) etc.

U krijgt van ons een datum door wanneer de kleding ingeleverd kan worden. De dag nadat de kleding ingeleverd is gaan wij de kleding proberen te verkopen voor u. Bij het afrekenen van uw kledingstukken doen wij 15% bovenop uw vraagprijs voor het goede doel.

Aan het einde van de middag kan u de kledingstukken weer bij ons ophalen die niet verkocht zijn en het geld van de kledingstukken die wel verkocht zijn. Van de vraagprijs die u gevraagd heeft voor uw kledingstuk trekken wij aan het einde nog 15% af voor het goed doel!

Conclusie: 30% gaat naar het goede doel!